Over ons

Wat meer dan 30 jaar geleden heel klein begonnen is heeft zich tot een modern, op binnen potterie gericht bedrijf ontwikkeld. Vanaf het begin staat Lokken Keramiek voor een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn en innovatieve productontwikkeling.

Dankzij de continue uitbreiding van de productiefaciliteit, gerichte investeringen in nieuwe installaties en productieprocessen en een constante aanpassing van de collectie met hedendaagse trends van keramische vormen en kleuren is Lokken Keramiek uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van bloempotten, vazen en schalen voor elk interieur.

 

"Al onze produkten worden in onze eigen fabriek in Steenwijk met veel zorg en liefde voor het eindprodukt vervaardigd."

 

Het samenspel van hoogwaardige oppervlaktestructuren en actuele trendkleuren maakt eigentijdse producten mogelijk.

 

Voortdurend nieuwe kleuren, modellen en oppervlakte structuren bepalen de innovatieve collectie.

 

Pastelkleuren, frisse of felle kleuren - het spectrum is omvattend en past zich aan elk jaargetijde en elke plant aan. Zo biedt Lokken Keramiek zowel seizoen gebonden als ook tijdloze finishes aan. Van gestructureerde en natuurlijke oppervlakken via matte en glanzende kleuren tot pearlescent en metallic effecten - passend bij elke sfeer en individuele voorstellingen en wensen.

 

Lokken Keramiek is partner voor de groothandel in bloemisterijartikelen, maar ook voor grootwinkelbedrijven, kwekers, exporteurs en opplanters in binnen- en buitenland. Dus ook als u planten in pot, vaas of schaal wilt aanbieden, dan kunt u bij Lokken Keramiek uitstekend terecht.

 

Afnames kunnen per volle vrachtauto of container, maar ook per kleinere hoeveelheden.